ATENȚIE!!!! Soacra mică s-a cărăbănit pe http://soacramica.wordpress.com/ !!!!!!!!!

sâmbătă, iunie 28, 2008

Carabaneala pe wordpress

Mai in scurt, dragii mei cititori fideli si ocazionali, iaca ce mi-a venit in capul meu ciufulit de week-end. Am hotarit sa parasesc blogspotul meu drag si sa ma instalez pe wordpress. Am motive serioase, sa nu credeti ca mi-a cazut ceasul cu pendul peste crestet si mi-a trevojit mintile. NU. Decizia a fost luata ieri, dupa trei cesti de cafea si framintari de citeva ore.Deci, am hotarit ca nu mai pot trai fara:

1. Search (m-am saturat sa ma caut pe google cind uit vreun titlu, am totusi mai multe de 70, UJAS!)

2. Imi place a desenez in text cu culori (nu pot sa-mi innadus spiritul artistic, iaca) si pe blogspot nu mai pot sa ma desfat in culori, plus la asta, wordpress-ul imi permite sa decupez textul, sa nu fie prea lung pe pagina. Cititorul sa decida sa continuie sa citeasca "bredul" meu sau sa se opreasca la prima fraza.Voi folosi uneori o fisca frumoasa :)))) Cind oi fi inervata vreau sa pot sa scriu cuvinte urite, dar...sa nu-mi pierd onoarea. Veti vedea cum.

3.Veti putea sa scormoniti mai usor in arhiva.

4. Vreau sa am mai multe pagini. Sa ma cracan in ginduri.

5. Chiar daca oi pleca in vacanta am sa programez niste texte cu ginduri pe care le-am scris odata si care vor aparea fara asistenta mea. Intr-un cuvint, cind imi voi praji curul la soare pe vreo plaja, voi veti avea impresia ca nu v-am uitat si veti citi o noua portie de "breduri" :)

Avantaje sunt mai multe, dar inca cred ca nici eu nu le-am descoperit ;) Ah, iaca imoticoanele vor capata fata.

Deci, daca nu ma credeti intrati aici sa vedeti blogul schimbat la fata. Mutatul abia a inceput. O sa fie transformari in fiecare zi, pina la instalarea definitiva.

Daca nu ma vedeti aici, sa stiti ca lucrez acolo

Daca nici aci si nici acolo, inseamna ca-s la scaldat :)))

Gata, am fugit sa-mi fac rucsacul. Plec in calatorie ;)

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ca să faci totul manual, vezi că wordpress primeşte fişierele xml blogspot. Exportează toate materialele, iar în în noul tău blog importează din tabul Administrează - Import/Export.

Succese la mutare :=)

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

Ceziceu, MULTUMESC!!!!!!!!
Imi trecea prin minte ca trebuie sa existe un butonas magic pentru transfer dar nu stiam care e.
Mi-ai usurat ziua de duminica.
(aici e o iconita cu pocloane boieresti)
MERCI! :)))))

Anonim spunea...

in calatorie s dushi ie....komu horosho:)....data viitoare vrem foto cu curu tau prajit deamu la soare

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

eu deam m-am intors si am bagat si niste fotografii aici http://soacramica.wordpress.com/

Foto cu curu gol n-am, dar in schimb am citeva ridicole, cum sar in aer pe un fel de chestie elastica, eu ca o minge de 60 kile si rastignita ca omul lui Da Vinci. Ai inteles ceva? Nu? Apoi trebuie sa vezi :)))
mai in scurt aiuresc cum pot la batrinete ;)

Friend4You spunea...

Da ! Grozavá idee ! Culmea si eu zilele astea m-am decis sá deschid una la WordPress ! Cam din motive asemánátoare...
Dar atentie ,pericolul pierderii "admiratorilor" ...
Eu v-am gásit in clasamentul de la ZELIST .

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

magic of making up spunea...

Well write. Thanks for sharing..

Masaj erotic Oradea spunea...

Imi plac postarile tale, o sa verific site-ul nou cat de curand! :)

Catalina spunea...

Nu ai mai postat de ceva timp pe blogul tau, astept sa revii cu noutati

elena suba spunea...

ce mii dor de soacra mica !!!

Anonim spunea...

e aici soacra mica :)daca tare ti-e dor de ea.
http://blogdevineri.wordpress.com/

Anonim spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com