ATENȚIE!!!! Soacra mică s-a cărăbănit pe http://soacramica.wordpress.com/ !!!!!!!!!

miercuri, iunie 11, 2008

Zodiac fierbinte ;)

Ghid pentru femei

Intrare interzisă pentru domnii adevarați


Berbecul
Dacă ai o viață sexuală picantă, înseamnă că in ea e implicată un Berbec. Fii sigură că Berbecuțul tău dinamic a inventat sexul în grup și a avut curajul să-l pună în acțiune. Dacă te-ai încurcat cu un Berbec, cred că ți-a propus să fii protagonistă în una din fanteziile lui sexuale favorite: îmbracată într-un tricou oranj, cu cifra 7 pe sfîrcurile libere, vei face dragoste într-o mașină decapotabilă, asta ca să ai libertate în mișcări cînd vei fi pe genunchii lui. Mașina va fi condusă evident de unul din prietenii săi. Cu viteză nebună. Acesta nu se va jena să-ți urmarească prin oglindă mișcarea gurguilor în ritmul nebunatic al muzicii. Ai să înțelegi mai tîrziu că ai de afacere cu…2 Berbeci. Noapte torrrrrrridă…

P.S. Te pricepi că în treaba asta vei fi dominată, nu-i așa?

Taurul
Dacă cineva îți trage palme la buci, de cîteva ori pe zi și fârnîie de placere, înseamnă că ai alături un Taur. Te sărută, te gîdilă, te mângîie, dar nu prea se grăbește la pat. Cînd ajungeți totuși între cearșafuri, preludiul abia începe. Îți savurează fiecare părticică a corpului de parcă îți face o termoscanare. Chiar dacă ești deja încinsă de-a binelea,Taurul încă mai zăbovește în regiunea pieptului. Cînd te aude că gemi toată în așteptare, poate să te întrebe pe neașteptate: "Te-am mușcat cumva prea tare, iubito?" Atunci îl apuci cu pasiune de gît (zona lui erogenă) și îi strigi la ureche (și ea o zonă erogenă): "Guuuuura! Ia-mă imediat și ține-mă mai strîns de coapse!!! Fooooc, iubite, foc!"

P.S. Așa cum Taurașul tau e super gurmand, cînd strigi Foc! nu uita să-i amintești că ai ceva taaaaaare gustos în frigider. Asta ca să fii sigură că ritmul va trece brusc de la adagio la presto.

Gemenii
Dacă mai ești alături de nestatornicul Gemeni, înseamnă ca ești o femeie de nota 20. Adică o bijuterie de femeie inteligentă și isteață cu care încă nu a epuizat toate subiectele de discuție. Pentru că e un bun strateg și stăpinește arta vorbirii ai sa te lași fascinată de parole, parole, parole ca o păpușă. Știe să spună femeii ceea ce ea își dorește, însă… vei aștepta cam multișor pîna cînd te va invita în pat. Preludiul va dura cîteva ore de conversație ca apoi să ajungă la un act scurt și sălbatic. Amant ideal pentru femeile ce au nevoie să-și deschidă larg porțile sufletului. Dar atenție! Nu uitați să le închideți repejor, altfel se plictisește mai repede decît își poate imagina chiar el.

P.S. Se pare că doar Gemenii sunt capabili să plătească o prostituată doar ca să discute cu ea. O face din curiozitate bineînțeles, nu din altruism.

Racul
E un maestru al cochetării, dar asta doar dacă reușești să-l scoți din carapacea sa comodă. Pe lîngă calendarul tău de ciclu, nu uita să mai duci unul și pentru Racul tău dependent de fazele lunii. Vei putea să eviți astfel salturile sale de dispoziție. Dacă ești casnică și te desparți greu de sobă, Racul e partenerul tău ideal. În tehnicile amorului trebuie mereu încurajat și dacă ai destulă răbdare… mmmm nu regreți deloc. Își folosește cu măiestrie degetele în jocurile erotice, acestea fiind de o sensibilitate ma-gi-că! Deci, încurajează-l în permanență și îți va fi de folos în gospodărie.

P.S. Să nu fii prea șocata dacă vei descoperi într-o zi un sertar tainic plin cu chilotei fini de damă. Are omul slabiciunile sale.

Leul
Vei trona lîngă un Leu numai daca ești foarte frumoasă și dacă îl admiri la nesfîrșit, indiferent de starea ta de suflet sau vremea de afară. Ne-în-ce-tat! Să porți mai des rochii fine de culoarea albă și eventual o coroniță de flori de cimp pe creștet. Leul e super romantic și doar o Zînă a Codrilor, ușoară ca o visare și de o integralitate morală impecabilă are dreptul să-l țină de braț. Trebuie să fii ready pentru el în orice clipă. Și laudă-i, laudă-i cît mai mult tehnicile în pat. Leul disprețuiește femeile ușoare, chiar dacă nu prea se pricepe la femei în general. Doamne ferește, să-i vorbești de dublă penetrare sau sex anal. Ai să cazi brusc de la înălțimea statutului de Zînă la cel mai inferior statut, adică cel de Bleadină de Curvadjio.

P.S. Dacă ai recunoscut în exibiționistul de lingă casă Leul tău, înseamnă că nu i-ai lăudat destul atrubutul sexual. Caută omul admirație și recunoștință publică. Și e doar vina ta bineînțeles.

Fecioara
Spre deosebire de Leu, cu o Fecioară nu trebuie să te prefaci. Te vei simți comod în orice discuție: de la banalități drăguțe pînă la analize complicate. Dar fii totuși atentă la comportamentul tău pînă a ajunge la sex-ul banal. La prima întîlnire cu o Fecioară, purtarea ta trebuie să fie o capodoperă de prudență: nici prea vulgară, nici prea virgină. Deci ai libertatea să cauți un echilibru între cele două litere de v. Ideal ar fi să-ți expui cu delicatețe bucile la vederea sa imediată, dar…cu pomeți îmbujorați și o privire plină de pudoare. Într-un cuvînt, să nu inversezi cumva ordinea termenilor în formula: doamna în societate şi curvă în pat. Chiar dacă bărbatul Fecioară n-o să refuze o doamnă în pat, o curvă în societate nu va tolera.

P.S. Ai grijă ca sertarul tainic din bibliotecă să fie plin cu reviste pornografice. Chiar dacă se va opune înverșunat, fii sigură că le va răsfoi periodic din curiozitate. Vei simți efectul în dormitor.

Balanța
Dacă îți plac bărbații frumoți, instruiți și ingenioți, Balanța te va satisface din plin. Este dotat cu destulă imaginație și răbdare ca să-ți ofere toată gama de plăceri trupești cu multă asiduitate și dăruire de sine. Îți va face propuneri sexuale mai puțin ordinare, dar foarte inspirate. Spre exemplu îți va propune să te picteze din vîrful nasului pînă la degetul mic de la piciorul drept cu acuarelă comestibilă și miros de fructe. Te vei simți ca o capodoperă de artă cînd îți va face cîteva poze ca să le posteze în blogul său și ca o zeiță atunci cînd te va spăla de toate culorile cu limba lui jucăușă. Mneam-mneam..:)

P.S. Cred că n-o sa te mire tare faptul că faci parte din haremul lui de capodopere. O să rămîi un pic șocată totuși cînd vei afla că haremul nu constă doar din femei.

Scorpionul
Bărbatul acesta are o putere sexuala explozivă (cola light + mentos). E un adevărat vulcan ce erupe în toate parțile cînd te aștepti cel mai puțin. Dacă crezi că poți cocheta cu el fără urmari … sexuale, vai cît greșești! Odată ce a pus ochiul pe tine va face TOTUL ca să te vadă în pat la el. Vînatoarea îl excită la culme și puține sunt victimile care fiind strînse de el la perete au îndrăznit să i se opună. Le devorează acolo pe loc, din picioare, cu patimă și foc. Nu-i va păsa dacă lasă semne sau vînătăi pe corpurile lor.

P.S. Dacă în fantasmele tale sexuale te vezi violată, bruscată sexual și dominată, nu ezita să te adresezi unui Scorpion. Se pricepe de minune să îmbine plăcerea cu durerea. Orgasm sadic garantat.

Săgetătorul
Pentru ca Săgetătorul să-și îndrepte arcul spre tine, trebuie să știi: a) să arăți bine b) să arăți bine picioarele. E un as în mesaje erotice prin care cucerește …momente erotice. Sexul nu-l plictisește niciodată și îți va propune să prelucrați cu asiduitate toate pozițiile din Kama Sutra. Unde vrei tu, cînd vrei tu și în compania pe care ți-o dorești tu. Dacă ai nevoie de un amant ideal pentru cîteva nopți înflăcărate, fără de obligații, Săgetătorul e candidatul ideal.

P.S. Poate să-ți ceară respectuos să te deghizezi în…gardiană de lagăr nazist. Severă, dură, îmbrăcată în camașă gri și la cravată neagră. Fusta scurtă e obligatorie. Picioarele trebuie să fie accesibile în orice moment și din orice unghi.

Capricornul
E atît de sigur de șarmul său irezistibil că nici măcar nu se străduie să placă femeilor. E o tactică bună, pentru că acestea roiesc în jurul lui ca sateliții în jurul lui Saturn. De regulă, faci tu primul pas, dar nu insista prea mult. Nu ezita să-i faci complimente sincere în momentele potrivite. Cu siguranță că le va aprecia. Îi place mult să danseze. Va alege o parteneră frumoasă (mult mai tînără decît el) și se va legăna cu ea în ritmul muzicii. Preferă un dormitor comod, cu lumină difuză și băutură mai specială.

P.S. N-ai știut că Capricornul e un magistru în autosatisfacere? Vîrsta nu contează, poate să o facă pînă la adînci bătrînețe. Mirată? Șocată? Indignată? Nu pierde timpul cu prostiile, mai bine privește-l cu atenție cum o face. Mmmm, excitare în stare pura. Ai sa sari peste el mai repede decît crezi.

Vărsătorul
Vărsător-ul e visul oricarei femei. Femeia îl interesează ca om nu ca obiect sexual. Fără o potrivire spirituală nu poate ajunge la cea senzuală. Privește sexul ca pe un păcat. Deci, cred că te pricepi că ai șanse mari să-l găsești doar la o…mănăstire. Dacă faci parte din categoria femeilor care știu ce vor, vei putea să-l seduci chiar și acolo. Un pic de tact și imaginație la răcoarea unui izvor cu apă cristalină din pădure…Sper că nu visezi la o căsătorie cu el. Îngroapă de pe acum visul acesta. E mai ireal decît o fantezie sexuală la cel mai superior grad de perversitate.

P.S. Ideea obraznică de a seduce un calugăr nu ți-a venit doar ție în cap. În buzunarul interior de la sutana neagră care te-a excitat de nenumărate ori, vei găsi un block-notes cu zeci de nume femeiești. Ghici din care duzină faci parte?

Peștii
Încă o zodie careia îi plac Zînele și Ilenele Cosînzenele. Le idealizează pînă la imposibil. Faptul că acestea sunt profund căsătorite nu prea îl deranjează. Îi place să sufere din dragoste, să fie rănit pînă la durere și să transforme toată energia în artă. Dacă Peștele nu suferă, nu mai simte că trăiește. Se implică cu tot sufletul său de poet în aventuri amoroase dubioase.

P.S. Puțini din Pești vor îndrăzni să-ți spună că frecventează cluburi sado-mazo sau de travestiți. Păi nu poate cere el de la o Zînă sau Ileană Cosînzeană să țină un bici în mînă sau să-i împrumute pentru o noapte lengeria, nu-i așa?



Autor: Soacra mica

7 comentarii:

Metal spunea...

"Autor: Soacra mica"...........de prin lume adunate sau din experienta proprie?????

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

50% experienta proprie, 50%- spirit de observatie :)

ana simon spunea...

mi'ar fi interesant partea cu femei :)

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

M-am gindit si eu la asta dar...pentru a descrie femeile, ar trebui sa-mi includ imaginatia la 80 procente, altele 20 - sa le ghicesc :)))poate ma voi organiza intr-o zi si voi scrie ;) pentru divertisment

Anonim spunea...

Nustiu cum la celelalte zodii, dar iata zodia mea de Scorpion e scris pur ADEVAR!!! Bravo :)

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

Radon, ca sa cunosc adevarul asta despre scorpion, a trebuit "sa sufar" un pic :)))

Camelias_day spunea...

hmmmm....am un geaman alaturi si am mai citit chestii de genul scrise aici....total diferit...inca nu am intilnit o persoana mai statornica decit el...