ATENȚIE!!!! Soacra mică s-a cărăbănit pe http://soacramica.wordpress.com/ !!!!!!!!!

marți, iunie 03, 2008

Povestea unui blogger aiuratec

Pentru ca soacra mica are imaginatie cit pentru o casa de nebuni cu tot cu director in frunte, i-a trecut prin cap in dimineata asta sa compuna o poveste. De dragoste matinca. Dar sa vedem cum a iesi.

Traia pe lume un blogger. El inca nu stia ca e unul dintre cei care se incepe cu litera "b". Urma sa se descopere pe sine insusi, un pic mai tirziu, in tot sensul celor 7 litere aranjate in ordinea cuvenita. Pentru ca omul avea acces nelimitat la net, pe linga treburile cotidiene, vizita cite-un forum pe ici colo, mai citea, mai facea cite-un comentariu acid sau cochet si se linistea pentru o vreme. Pina intr-un moment de plictis extrem, cind ii veni in cap sa-si faca un blog. Al sau personal.

Nu era o ambitie ca a altor bloggeri, care visau sa poarte cravata nu doar in lumea reala dar si cea virtuala. Nu. Era doar un capriciu de moment. Lasa sa fie, si-a zis, numai sa nu ma simt singur. Deci, si-a marcat spatiul virtual cu un nume si…a lasat usile deschise pentru toata lumea.

Scria in fiecare zi, tot ce-i trecea prin cap. Avea si cite-un comentariu pe ici colo. Si parca incepu sa-i placa. Dar, vizitind intr-o buna zi blogul lui cristal si numarind in partea dreapta cinci casute cu forme si culori interesante, s-a gindit ca anume una din casutele celea nu-i ajunge blogului sau. Si-a deschis repejor un cont de monitorizare a utilizatorilor si a inceput sa astepte "victimele" ca o vulpe isteata ce astepta cu rabdare sa numere gainusele curioase din cotet.

Inca n-ati ajuns la erectie? Iaca-iaca, amus-amus ?
Mergem mai departe!

Si gainusele au inceput a-si scoate capsoarele, adica IP-rile :)
Si chiar daca erau doar citeva, omul nostru se simtea acum ca un adevarat blogger. In toate cele 7 litere.
De citeva ori pe zi deschidea cotetul cu parola, le numara, le mingiia cu privirea si scria…Pentru ele scria. Le incuraja sa depuna ousoare, ca sa se inmulteasca. Nu prea ii reusea. Poate ca cocosul avea saminta slaba, sau poate ca gainele fugeau de el. In fine…peisajul raminea neschimbat.
Dar intr-o zi, sau poate ca era noapte totusi, a observat prin statisticile sale o gainusa…mai deosebita, nu ca altele. Una foarte fidela. Cu acelasi IP 81.242.255.212

Numarul acesta il stia pe de rost. Era ca un cod secret al fericirii sale. Fantasma siropos pe el zi si noapte. Se intreba de o mie de ori : oare cine se ascunde in spatele lui? Precis ca o femeie. Aaaah, si neaparat e blonda, da-da-da, cu titisoarele grele sprijinite pe tastatura si degetele fine dind click pe adresa blogului sau. Mmmmm…

Am atins culmea sau inca nu?
Dinamo!

-Bogdaaaaaaaan! Vino incoa’ omule ! a auzit vocea sotiei din odaia de alaturi.
-Ce e femeie?
-Ia uite ce scrie zapacitul acesta pe blog…
N-o mai auzea, pentru ca si-a zarit modelul blogului intre ochi…Culorile celea cu care s-a jucat de mii de ori, le-a potrivit asa cum stia el mai bine si...ultimul sau titlu…de dimineata.

Gainusa ceea fidela era femeia sa.
Nici blonda, nici titoasa…
In schimb…fidela.

13 comentarii:

Anonim spunea...

finalul l-ai inventat, sau chiar ti s-a intimplat?

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

inventat :)
nu-ti place? deloc, deloc?

Anonim spunea...

Frumos!

Alexandru Cozer spunea...

Ai ceva aparte in ceea ce scrii. Dezvolta-l!
O singura observatie! Sa-l lasam in pace pe Cristal. El e interesat mai mult decomenzile de sus...

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

Valeriu, ma bucur ca ti-a placut :)

Alexandru, pe Oleg nu-l ating. In sensul ca nu-i ating continutul blogului. Ma amuza faptul de a avea tocmai 5 contoare pe un site. Dar poate ca-i trebuie pentru rapoarte, cine stie? Si chiar admit ca poate ca nu inteleg rolul la toate (contoarele). In fine...fiecare cu contoarele sale pe blog :))))) si piticii din cap.

Anonim spunea...

Ok, am înţeles trucul literar (gen "surpriza la final" sau "se închide cercul, un personaj e pus brusc în altă perspectivă".)

Dar pînă la urmă eu unul chiar nu pricep finalitatea blogurilor. Admit că am avut şi eu unul, am scris vreo 10-12 obsesii de-ale mele, după care l-am părăsit.

Prietenii mei ştiu dezvoltările ulterioare, că doar de-aia ne întîlnim măcar o dată - de două ori pe săptămînă.

Găinuşe nu ştiu dacă m-au vizitat, sînt atît de leneş, încît nici IP-uri nu am verificat (măcar să fi văzut din ce ţară erau oamenii).

Cred că pînă la urmă sînt un bucureştean "mitic" proverbial - şi mă "doare-m polă".

Oricum, te-am băgat în rss-feed, îmi place CE scrii, nu întoteauna CUM scrii, iar tonul tău chiar îmi provoacă - îhîm, recunosc - de multe ori erecţtii.

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

"Ok, am înţeles trucul literar (gen "surpriza la final" sau "se închide cercul, un personaj e pus brusc în altă perspectivă".)"

E bine c-ai inteles ;) ca eu chiar nu stiam ca e un truc literar :))) scriu si eu cum simt; poate oi invata mai multe cu timpul. Am sa ticsesc textele cu trucuri, asa ca puneti-va centurile de pe acum sa nu cadeti pe spate. Glumesc.

"Găinuşe nu ştiu dacă m-au vizitat, sînt atît de leneş, încît nici IP-uri nu am verificat (măcar să fi văzut din ce ţară erau oamenii)."

Uite vezi, ca n-ai fost motivat cum trebuie? Daca erai sa pasti gainuse, avea sa scrii chiar si pentru una singura ;))) necunoscuta. In asta e tot efectul. Scrii dar nu cunosti oamenii care te citesc. E un fel de stimulent.

Cit nu-i tirziu, baga o statistica pe blog. Daca-mi dai si mie link-ul vei avea o gainusa cu IP-ul din textul de mai sus.
Sa ma ierti deam ca nu mai sunt blonda si titele...eh! precis ca nu-s ca in fantasmele tale.

Anonim spunea...

Oi blea, n-am fetişuri cu blonde, nici fantasme cu ţîţe, mai degrabă cu buci ţapene...:-D

Stimulent? Habar n-am. Ăla vechi era pe yahoo 360 (adică de kko tehnic vorbind, căci doar cei care sînt şi ei pe yahoo, pot lăsa un comentariu), iar momentan oricum nu merge pagina.

Da' dacă e să-mi fac vreodată un blog pe bune, am să-ţi dau linkul.

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

"... mai degrabă cu buci ţapene"

si pe mine bucile nu ma lasa indiferenta, mai ales cele tuguete :) (ca la negrese)

"Da' dacă e să-mi fac vreodată un blog pe bune, am să-ţi dau linkul."
merci anticipat:)
chiar vreu sa citesc pe cineva cruia ii plac buci tapene ;)

Anonim spunea...

WOW super tare articolul ! +feed in GoogleReader !

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

Ma bucur ca ti-a placut, ca mie imi place sa scriu povesti ;)

Anonim spunea...

mi/a placut povestea.chiar foarte mult...soacro,stiu k poti,arunca o privire de specialist si vocifereaza te rog mult ce crezi.sunt gata pentru orice critica...doar sa fie constructiva.mc anticipat.esti o dulce...

http://incautaredetine.blogspot.com/

Anonim spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com