ATENȚIE!!!! Soacra mică s-a cărăbănit pe http://soacramica.wordpress.com/ !!!!!!!!!

duminică, mai 25, 2008

Frămîntări...nocturne (p.5)

Inima: El e!!!! L-am întîlnit, în sfîrșit! E bărbatul vieții mele! E dragostea cea adevărată, dragoste la prima vedere. Cea, la care mulți visează, dar puțini o intîlnesc. Cea, despre care s-au scris milioane de cărți și paramilioane de poezii ! E…

Rațiunea: Ah, inimă…nu…

Inima: De ce nu înțelegi, rațiune? E atît de evident. Chiar dacă ne cunoaștem doar de cîteva zile, nu-mi mai pot imagina viața fără el. Am trăit ca într-un film alb-negru pînă acum. Azi totul a prins culoare, totul e plin de sens, de melodie, de poezie, de farmec… Îmi e frică să dorm prea mult, ca să nu pierd nici o clipă din fericirea atăt de prețioasa alături de el.
Doar cu el vreau sa fiu! E darul cel mai frumos pe care mi l-a oferit viața. La dracu, cu casa, lucrul și totul ce a fost pîna la el!

Rațiunea: Nu cred că vei înțelege acum ceea ce am sa încerc sa-ți spun. Nu-ți va plăcea deloc și vei începe din nou să mă convingi pîna la nesfîrșit.
Naivitatea … ca și frumusețea sau tinerețea, dispare cu timpul. Vezi, doar… ca să nu fie prea tîrziu. Ține minte, inimă, că iubirea adevărată constă în anii trăiți împreuna, nu în doar cîteva nopți fierbinți. Ai să înțelegi acest adevăr peste mulți ani, doar dacă nu vei face prea multe greșeli pînă atunci.

2 comentarii:

Metal spunea...

nu inteleg de ce simt discriminare in framantarile nocturne....eu le vad posturi perfecte pentru a fi unisex...sau nu am inteles eu si posturile sunt adresate doar publicului feminin ;))

Soacra mi(ţiţi)că spunea...

boris, ma gindeam sa nu incerc sa intru in pielea unui barbat de frica sa n-o dau in bara. imi pare totusi ca este o diferenta de logica. poate nu mare, dar este. am pornit de la ideea aceasta, adica de la ce simte o inima de femeie. daca zici ca-s unisex, cred ca trebuie sa ma bucur. insemna ca nu suntem atit de diferiti in dragoste :)